Få støtte til opplæring! (2024)

  • Nyheter - 07.06.2024

    Få støtte til opplæring!

    Trenger bedriften ny kompetanse? Søk BIO-ordningen om pengestøtte til opplæring internt i bedriften – en gyllen anledning til å styrke de ansattes kompetanse. Det er utlyst kroner 1,5 mill. for søknadsåret 2024. Søknadsfristen er 1. juli.

    Les mer
  • Nyheter - 06.06.2024

    En hyllest til byens gründere!

    Det nærmer seg den tiden på året hvor Sandefjords egne superstjerner, gründerne, skal hedres. Vi ser frem til å avduke fire nye stjerner til «Walk of Fame» utenfor Gründeriet i Dronningens gate den 21. juni. Det som er blitt en årlig tradisjon er en viktig markering av vår identitet, og hva vi står for som by.

    Les mer
  • Nyheter - 04.06.2024

    Skal rekruttere 100 medarbeidere!

    I dag har vi hatt et inspirerende besøk hos Henrik Melsom, ny CEO i Wood Norge. Wood leverer prosjekter og teknologi innenfor energibransjen. Han fortalte om flinke folk, sterke team og en solid drift med over 3 milliarder i omsetning i 2023.

    Les mer
  • Nyheter - 03.06.2024

    Samler de mest klimaambisiøse selskapene i Norge!

    Skift er et næringslivsdrevet klimainitiativ med et overordnet mål om å øke farten i det grønne skiftet. Norge har redusert sine klimagassutslipp med 4,7 prosent siden 1990 og har satt mål om 55 prosent utslippsreduksjon innen 2030. For å kutte de resterende 50,3 % de neste årene kreves det store strukturelle samfunnsendringer. På vårt frokostmøte 13. juni vil Bjørn Kjærand Haugland, administrerende direktør i Skift fortelle mer om dette.

    Les mer
  • Nyheter - 02.06.2024

    Ung i fjorden - podcast

    Episode 12 av Ung i Fjorden podcasten er nå ute. Denne gangen tar vi en prat med Ida Christine Hansen gründeren bak Wileo.

    Les mer
  • Nyheter - 31.05.2024

    Gi unge en mulighet

    Ungt utenforskap er en økende utfordring både i Norge og andre europeiske land, og Sandefjord er intet unntak. Sandefjord har en høy andel unge som dropper ut av skole og står utenfor utdanning og arbeid. Nå kan din bedrift være med å forebygge ungt utenforskap i kommunen vår, ved å tilby noen sin første sommerjobb som de kan være stolte av.

    Les mer
  • Nyheter - 31.05.2024

    Ingen er født med fordommer!

    Vi ønsker oss et arbeidsliv der alle kan være seg selv og elske den man vil. Alle mennesker er like mye verdt og vi tar avstand fra trakassering, mobbing, diskriminering, urettferdighet og ufin oppførsel. Vi ønsker at SANDEFJORD skal være en varm, raus og inkluderende kommune hvor alle føler seg velkommen og blir respektert for den de er.

    Les mer
  • Nyheter - 30.05.2024

    Får du og dine kollegaer våre nyhetsbrev?

    Hver uke sender vi nyhetsbrev til våre medlemmer. Har du tipset dine kollegaer at de bør melde seg på for å holde seg oppdatert om alt som skjer i Sandefjord Næringsforening? Vi har møteplasser med et stort mangfold av temaer.

    Les mer
  • Nyheter - 24.05.2024

    Kunsten å lede

    I dag startet 90 SNF-ere dagen på vakre og ærverdige Midtåsen. Vi inviterte til frokostmøte med temaet "Kunsten å lede". CEO i REEN, Nøra Sørsdahl, snakket om ledelse med formål og betydning og hvordan de jobber for å gå fra ord til handling. Etter pausen fikk vi høre forsker og professor ved BI, Anders Dysvik, snakke om viktigheten av å få medarbeiderne til å blomstre, og bygge kulttur som legger til rette for psykologisk trygghet på arbeidsplassen.
    Tusen takk til SANDS Advokatfirma som var dagens vertskap.

    Les mer
  • Nyheter - 23.05.2024

    U40 Sandefjord besøkte Grubbestad Gård

    U40 Sandefjord hadde gleden av å besøke vakre Grubbestad Gård for en spennende og smakfull opplevelse. Samlingen ga ikke bare muligheten til å nyte utsøkte produkter, men også innsikt i produksjonskunsten og lidenskapen som ligger bak hver flaske.

    Les mer
  • Nyheter - 19.05.2024

    Regionens meglerkonger

    Q4 Næringsmegling ble etablert i 2016. De er den klart største aktøren på salg av næringseiendommer i Vestfold og Telemark, og er i tillegg den største megleren av næringseiendom utenfor Oslo 7 år på rad.

    Les mer
  • Nyheter - 18.05.2024

    Effektiv og bærekraftig logistikk!

    Larvik Havn inviterer den 6. juni til en dag fylt med innovasjon, samarbeid og teknologi hvor målet er å gi deg innsikt i kortreist sjøtransport, for å skape effektiv og bærekraftig logistikk.

    Les mer
  • Nyheter - 14.05.2024

    Hvilke støtteordninger har Enova for næringsbygg?

    På webinar med Enova 14. mai hadde vi fokus på hvilke støtteordninger de tilbyr for bygg og eiendom.

    Les mer
  • Nyheter - 12.05.2024

    En engasjert leder som går foran!

    Anna Furhoff Jensen elsker høyt tempo og tror kvinnelig lederskap i et mannsdominert miljø er utviklende og positivt. Hun tenker annerledes, tar nye utfordringer på strak arm og leder an i kampen mot svart arbeid.

    Les mer
  • Nyheter - 09.05.2024

    Hold deg relevant!

    Å holde seg relevant og oppdatert i dagens arbeidsmarked, kan være avgjørende for karrieresuksess. Enten du ønsker å avansere i din nåværende stilling eller utvide ferdighetene dine, kan det å investere tid i videreutdanning være en riktig beslu*tning.

    Les mer
  • Nyheter - 08.05.2024

    Årets mangfoldfrokost!

    For en start på 8. mai. Nærmere 300 deltakere fra næringsliv og det offentlige var klare i Harmonie arena for å høre om viktigheten av mangfold for å sikre sosial og økonomisk bærekraft i næringslivet. I Sandefjord har hver 6. innbygger flerkulturell bakgrunn. Uten mangfold og inkludering i næringslivet, stopper Sandefjord.

    Les mer
  • Nyheter - 05.05.2024

    Ung i fjorden - podcast

    Endelig ny episode av Ung i fjorden ute (tidligere YBS-podden)!

    Les mer
  • Nyheter - 04.05.2024

    Fra Andebu til Erik Bye

    Visste du at Sandefjords nest største private arbeidsplass ligger i Andebu? Idyllisk beliggende blant skog og grøntarealer finner du Signo Vivo. Dette er en to-språklig arbeidsplass, hvor rundt 550 ansatte gir tjenester til i underkant av 100 brukere.

    Les mer
  • Nyheter - 03.05.2024

    Byutviklingsplanen er klar!

    En levende by er svært viktig for kommunens attraksjonskraft, både for å beholde og tiltrekke seg nye, stadig mer urbane, innbyggere og kontorbedrifter. Nå er byutviklingsplanen klar med 35 konkrete tiltak for å gjøre Sandefjord bedre.

    Les mer
  • Nyheter - 03.05.2024

    Jobber for høyskole i Sandefjord!

    At Sandefjord mangler høyskole, er en av årsakene til at mange i aldersgruppen 20 til 40 år flytter ut. Det begrenser byens vekstpotensial, byliv og skatteinntekter. Å bygge by handler om å sikre næringslivet relevant kompetanse, og ikke minst være attraktiv for kommende generasjoner.

    Les mer
  • Nyheter - 02.05.2024

    Å jobbe er sunt!

    Stor interesse og fulltegnet fa*gmøte i dag om "å jobbe er sunt". I Sandefjord er det til enhver tid nærmere 2 000 arbeidstakere som er sykemeldte. Sykemeldinger knyttet til psykiske lidelser er sterkt økende. Hva er god systematikk av sykefraværsoppfølging? Rutiner er "motgift" mot kaos fikk vi høre.

    Les mer
  • Nyheter - 28.04.2024

    SAS i gang fra TORP!

    Søndag ettermiddag hadde SAS sin første flyvning fra TORP til København. Framover tilbyr de daglige forbindelser med unntak av lørdag. Det betyr gode forbindelser til Europa og resten av verden. Vi som bor her, må bruke flyplassen!

    Les mer
  • Nyheter - 25.04.2024

    Kan GDPR faktisk være gøy?

    I dag inviterte vi til fa*gmøte med temaet "Kan GDPR faktisk være gøy? Over 40 SNF-ere var på plass for å oppdatere seg på hvilke hovedforpliktelser bedrifter har når det gjelder behandling av personopplysninger. Enhver opplysning du kan linke til en person, er en personopplysning, og en årlig gjennomgang internt er å anbefale.

    Les mer
  • Nyheter - 24.04.2024

    Samlet for første gang!

    Forrige uke var alle næringsforeningene i Norge samlet for første gang i Trondheim. Nærmere 170 deltakere fra 70 næringsforeninger fra sør til nord deltok for erfaringsutveksling og kunnskapsdeling på tvers av kommuner og regioner.

    Les mer
  • ;
    Få støtte til opplæring! (2024)
    Top Articles
    Latest Posts
    Article information

    Author: Aron Pacocha

    Last Updated:

    Views: 5972

    Rating: 4.8 / 5 (68 voted)

    Reviews: 91% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Aron Pacocha

    Birthday: 1999-08-12

    Address: 3808 Moen Corner, Gorczanyport, FL 67364-2074

    Phone: +393457723392

    Job: Retail Consultant

    Hobby: Jewelry making, Cooking, Gaming, Reading, Juggling, Cabaret, Origami

    Introduction: My name is Aron Pacocha, I am a happy, tasty, innocent, proud, talented, courageous, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.